dimarts, 13 de desembre de 2011

Programa XIII Jornades Llibertàries CGT-València
Noves lluites per a somnis de sempre
Del 12 al 16 de desembre 2011

Exposició fotogràfica popular sobre el Moviment 15-M
Lloc: Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/ Sant Ferran, 12)


Programa

Dilluns 12 desembre:
12h: Presentació de les Jornades i de l’Exposició a càrrec de Jacinto Ceacero (Secretari General CGT) i Manuel Martínez Sanchis (Secretari General CGT-València)
19h: Xerrada-debat «Educació i criança per a la indignació i la lluita» amb Mª José Lerma i Rosario Rozado (Associació Amamanta), Inma Serrano i Jordi Martínez (Coordinadors de l’Espai d’educació lliure «Els Donyets»). Modera Dani Sánchez Zuriaga (Professor Facultat de Medicina UV)

Dimarts 13 desembre:
19h: Xerrada-debat "Alternatives agroalimentàries front a la dictadura del mercat” amb José Luis Porcuna (Enginyer Agrònom i President del Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional CERAI) i Susana Ferrando (Agrofever, llauradora ecológica). Modera Risu (membre CGT i “Pimienta Negra”)
Degustació productes ecològics

Dimecres 14 desembre:
19h: Xerrada-debat «Anarcosindicalisme i 15-M» amb Manuel Silvestre Granados i Mikel (integrants del moviment 15-M), membre de CNT-AIT València i Antonio Pérez Collado (Secretari General CGT-PV). Modera Manolo Totxa (“Lliure directe” Ràdio Klara)


Dijous 15 desembre:
19h: Xerrada-debat «Les alternatives, les noves lluites i els somnis de sempre» amb Carlos Taibo (Professor Ciències Polítiques UAM). Modera Joan Carles Bernad (Professor Facultat Psicologia UV)
Divendres 16 desembre: 19h: Xerrada-debat «Criminalitzen les nostres lluites i tergiversen els nostres somnis» amb Rafael Cid (periodista) i Lucía Ruiz (Radio Vallekas). Modera Josefina Juste (Ràdio Klara)
21h30: Festa amb actuacions d’Àlex Badal, Fermín Alegre i Poetiks. En Arte&Facto (C/ Peu de la Creu, 8). Sopar 5 €